Vizualizezi pagina obiectivului turistic Vestigiile Arheologice de la Cigmau din Geoagiu Bai, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Geoagiu Bai, Romania precum: adresa Vestigiile Arheologice de la Cigmau, cum ajung la Vestigiile Arheologice de la Cigmau, program Vestigiile Arheologice de la Cigmau, preturi Vestigiile Arheologice de la Cigmau, poze Vestigiile Arheologice de la Cigmau, localizare pe harta Vestigiile Arheologice de la Cigmau si alte detalii Vestigiile Arheologice de la Cigmau.

  • Locatie: Geoagiu Bai, Hunedoara, Romania

Vestigiile arheologice de la Cigmau sunt situate in apropierea orasului Geoagiu, judetul Hunedoara. Aici au fost descoperite importante puncte arheologice romane, ruine si vestigii remarcabile, precum: Turiac si Porgadie.

Turiac este o fosta cetate turceasca asezata pe un platou lung, inconjurat de sant, din care s-au mai pastrat ruine, fiind descoperite: ceramica romana si tuburi de conducta de lut.

Porgradie, denumita si “Cetatea Oriesului” este o zona in care sunt prezente ruine de cladiri, piese si fragmente tegulare de constructii si pavaj – padiment, sculptura, caramizi, monede, blocuri de piatra fasonate etc.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Geoagiu Bai, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Vestigiile Arheologice de la Cigmau?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.