Vizualizezi pagina obiectivului turistic Vestigiile Arheologice din Pestera Liliecilor din Pestera, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Pestera, Romania precum: adresa Vestigiile Arheologice din Pestera Liliecilor, cum ajung la Vestigiile Arheologice din Pestera Liliecilor, program Vestigiile Arheologice din Pestera Liliecilor, preturi Vestigiile Arheologice din Pestera Liliecilor, poze Vestigiile Arheologice din Pestera Liliecilor, localizare pe harta Vestigiile Arheologice din Pestera Liliecilor si alte detalii Vestigiile Arheologice din Pestera Liliecilor.

  • Locatie: Pestera, Brasov, Romania

Pestera Liliecilor este situata in satul Pestera, la 5 km de comuna Moeciu din judetul Brasov. Reprezinta unul dintre cele mai valoroase monumente naturale, fiind protejata prin lege.

Avand o suprafata de peste 1,5 hectare, in pestera supravietuiesc specii destul de rare de lilieci care nu se gasesc in alt loc din tara.

Pestera Liliecilor este cunoscuta si pentru vestigiile arheologice ce s-au descoperit, cele mai importante fiind piesele de silex ce dateaza din paleoliticul mijlociu si paleoliticul superior. Sapaturile arheologice atesta vechimea zonei, care se presupune ca a fost locuita inca din paleolitic.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Pestera, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Vestigiile Arheologice din Pestera Liliecilor?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Pensiunea Briza de Munte
Bran, Brasov

Vezi pagina unitatii de cazare Pensiunea Briza de Munte

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.