Vizualizezi pagina obiectivului turistic Viaductele Giurca si Teherau din Siriu, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Siriu, Romania precum: adresa Viaductele Giurca si Teherau, cum ajung la Viaductele Giurca si Teherau, program Viaductele Giurca si Teherau, preturi Viaductele Giurca si Teherau, poze Viaductele Giurca si Teherau, localizare pe harta Viaductele Giurca si Teherau si alte detalii Viaductele Giurca si Teherau.

  • Locatie: Siriu, Buzau, Romania

La cativa km amonte de lacul de acumulare Siriu pot fi observate 2 viaducte construite cu ocazia ridicarii barajului: Giurca si Teherau.

Viaductul Giurca are o lungime de 276 m si piloni de 46 m inaltime, iar viaductul Teherau creeaza senzatia unui pod suspendat, strapungand stanca versantului cu acelasi nume.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Siriu, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Viaductele Giurca si Teherau?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
romeo j

romeo-j

Pe dn 10 dupa ce treceti de loacalitatea Siriu si mai les de barajul Siriu veti trece si peste aceste lucrari deosebite ale inteligentei umane.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 5 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.