Vizualizezi pagina obiectivului turistic Villa Rufolo din Ravello, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Ravello, Italia precum: adresa Villa Rufolo, cum ajung la Villa Rufolo, program Villa Rufolo, preturi Villa Rufolo, poze Villa Rufolo, localizare pe harta Villa Rufolo si alte detalii Villa Rufolo.

  • Locatie: Ravello, Coasta Amalfi, Italia

Vila Rufolo a fost construita in a doua jumatate a anului 1200 de catre puternica familie Rufolo cu o arhitectura aflata sub influenta stilului arab, care triumfa in cele doua turnuri.

Imobilul are trei etaje si radiaza un farmec distinct care atinge cel mai inalt nivel in gradina si pe terasa cu vedere la mare, care gazduieste Festivalul de muzica clasica Wagner. Wagner a fost un oaspete aici, in anul 1880, an in care el a compus Parsifal si a fost foarte impresionat de farmecul locului.

Complexul arhitectural Vila Rufolo din Ravello, printre cele mai proeminente si puternice din perioada medievala, este format din mai multe domenii: cladirea propriu-zisa (secolul XIII), marginita de copaci la intrarea din bulevard, cele doua turnuri, gradini, capela, curtea maura. Deosebit de semnificativa a fost interventia activitatii de restaurare a lui Francis Neville Reid in anul 1851, care a construit gradinile, care au inspirat pe Richard Wagner la scena gradinii fermecate Klingsor din opera Parsifal.

Turnul care are vedere la piata Episcopului, a servit candva ca punct de observatie, a facut ca Vila Rufolo sa fie una dintre bijuteriile de arta care au facut ca Ravello si coasta Amalfi sa fie cunoscute in lume.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Ravello, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Villa Rufolo?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.