Vizualizezi pagina obiectivului turistic Waterfront Hall din Belfast, Marea Britanie. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Belfast, Marea Britanie precum: adresa Waterfront Hall, cum ajung la Waterfront Hall, program Waterfront Hall, preturi Waterfront Hall, poze Waterfront Hall, localizare pe harta Waterfront Hall si alte detalii Waterfront Hall.

La doar 1,6 km de cartierul Titanic, Waterfront Hall este un loc de conferinte si divertisment de talie mondiala care, in mod categoric, reflecta regenerarea orasului. De la deschiderea sa in anul 1997, centrul a fost vizitat de peste cinci milioane de persoane, iar acum atrage interpreti si muzicieni de top din intreaga lume si gazduieste o serie de expozitii. Cand este luminata pe timp de noapte, cladirea este deosebit de impresionanta si multe persoane viziteaza nu numai pentru numeroasele concerte care variaza de la pop la simfonie, dar, de asemenea, pentru a lua masa la restaurantul din incinta cladirii, The Arc Brasserie, care ofera vederi panoramice asupra raului Lagan si dincolo de acesta.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Belfast, Marea Britanie? Doresti sa te cazezi in apropiere de Waterfront Hall?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.