Bolta Rece, Bucuresti – Vizualizezi poze Bolta Rece, detalii Bolta Rece, localizare Bolta Rece, meniuri Bolta Rece, date de contact Bolta Rece.

Bolta Rece
  • Locatie: Bucuresti, Bucuresti, Romania

Restaurantul Bolta Rece va asteapta in cartierul rezidential bine-cunoscut Aviatorilor, intr-o locatie deosebita. Cu o istorie bine inradacinata inca din 1889, anul fondarii restaurantului, Bolta Rece a devenit un adevarat simbol in lumea restaurantelor din Bucuresti.

Aici puteti degusta preparate traditionale romanesti marca Bolta Rece, dar si preparate fine din bucataria internationala.

Restaurantul a fost refacut in intregime in 2008, avand acum un aspect modern, cu elemente ce aduc aminte de cladirea anterioara.

Personalul Bolta Rece este super-calificat, manierat si discret si va asteapta sa petreceti clipe de neuitat in cadrul restaurantului.

Saloanele oferite de Bolta Rece au capacitati intre 60 si 200 de locuri. Sunt elegante si destinate atat clientilor de zi cu zi cat si organizarii de evenimente speciale: nunti, botezuri, petreceri Corporate. Toate saloanele dispun de instalatii performante de climatizare, ring de dans, bar propriu.

Salonul Intim
Este situat la parterul restaurant Bolta Rece, cu o capacitate de maxim 60 de persoane, salonul poate fi solutia optima pentru un dejun de afaceri, o cina festiva sau pentru organizarea unui eveniment restrans intr-o atmosfera de rafinament si lux.

Salonul Panoramic
Este situat la al doilea etaj al caldirii. Elegant si impunator, are o capacitate de 170 locuri, cu climatizare profesionala de mare putere, ring de dans ultra incapator, bar propriu, mocheta eleganta, mese rotunde de 10- 12 persoane.

Salonul Imperial
Are capacitatea de 200 de locuri la mese rotunde sau 350 de locuri in regim de cocktail. Mesele rotunde, mocheta eleganta, ringul de dans si efectele speciale vor da clasa evenimentului dumneavoastra. Ultra-elegant si impunator, conceput ca spatiu deschis, acest salon este solutia ideala pentru organizarea unei nunti de vis sau o petrecere corporate, locul in care va veti impresiona cu siguranta invitatii prin atmosfera de lux.

Crama Bolta Rece
Are o capacitate maxima de 100 locuri in regim de eveniment si cu o arhitectura eleganta si impunatoare, crama este spatiul ideal pentru organizarea oricarui tip de eveniment.

Gradina de vara.
Pe timpul verii, piesa de rezistenta a locatiei noastre o reprezinta gradina de vara, unicat in Bucuresti, locul in care va puteti destinde sub cerul liber la umbra a doi arbori seculari intr-o atmosfera de relaxare si uitare a stresului cotidian. Muzica ambientala sau de cafe-concert interpretata live de orchestra noastra, peisajul natural fascinant si rafinamentul preparatelor culinare va vor face cu siguranta sa reveniti cu placere in Bolta Rece.

Vezi localizarea pe harta

Bolta Rece

    Aceasta locatie prefera sa fie contactata prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.