Capricciosa, Bucuresti – Vizualizezi poze Capricciosa, detalii Capricciosa, localizare Capricciosa, meniuri Capricciosa, date de contact Capricciosa.

Capricciosa
  • Locatie: Bucuresti, Bucuresti, Romania

Bine ati venit la Capriciosa! Drumul spre bucataria italiana a inceput pentru proprietarul restaurantului, Emil Simion, la varsta de 20 de ani. A pornit spre Italia cu visul de a deveni un bucatar renumit pe malul Marii Adriatice. Visul a devenit realitate si in 1998, Emil Simion revine in tara cu multe retete din bucataria italiana.

Asa ca avea toate ingredientele pentru a-si deschide propriul restaurant. Astfel a aparut Capricciosa, un restaurant cu specific Italian in adevaratul sens al cuvantului: meniu variat cu o multime de specialitati ce satisfac si cele mai exigente gusturi, servire ireprosabila si o atmosfera primitoare.

Bucataria italiana se bazeaza pe produse naturale. Mancarea pe care o oferim este una usoara si, bineinteles, pregatita cu mult gust. Savoarea mancarii italienesti este data in mod special de paste, produsul emblematic al culturi italiene, seducand prin combinatia delicata de arome, dar si de pizza pe vatra.

Pe langa paste si pizza, restaurantul nostru este renumit pentru meniul variat pe baza de paste facute in casa, dar si pentru principalul bazat pe carne de vitel, pui, porc si peste, precum si pentru desert.

Meniul Restaurantului Capricciosa este foarte bogat. Exista un meniu principal, care se schimba de doua ori pe an, un meniu saptamanal, dar si unul pentru fiecare zi, de 10-12 preparate.

In fiecare seara de joi si in weekend la Capricciosa se prepara si serveste un meniu din peste si fructe de mare proaspete.

Periodic, personalul restaurantului este instruit de un bucatar Italian cu privire la ultimele noutati in domeniu, astfel ca in decursul celor 12 ani de experienta meniul a devenit foarte variat.

Restaurantul este pozitionat in apropierea Aeroportului Baneasa pe Bulevardul Ion Ionescu de la Brad nr 2, avand o capacitate de 160 locuri: doua saloane a 120 de locuri si terasa a 40 de locuri.

Vezi localizarea pe harta

Capricciosa

    Aceasta locatie prefera sa fie contactata prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.