Cernica, Bucuresti – Vizualizezi poze Cernica, detalii Cernica, localizare Cernica, meniuri Cernica, date de contact Cernica.

Cernica
  • Locatie: Bucuresti, Bucuresti, Romania

Imbinand naturaletea cu rafinamentul, Restaurant Cernica va invita sa petreceti clipe de neuitat alaturi de familie si de cei dragi.

Restaurant Cernica va asteapta cu bucate alese din bucataria nationala si internationala intr-un decor pitoresc si cu o priveliste feerica asupra padurii si a lacului Cernica.

Aflandu-se la doar 6 km de Cora Pantelimon, este usor accesibil oferind cadrul natural de care aveti nevoie, punandu-va la dispozitie si 8 casute din lemn imbinadu-se foarte bine cu cadrul oferit de noi.

Pentru ca evenimentul dumneavoastra sa fie unul perfect, Restaurant Cernica va pune la dispozitie salonul interior avand o capacitate de 180 locuri, atent decorat sa se preteze dorintelor dumneavoastra si in exterior, pe gazon, la marginea lacului mai dispunem de 250 locuri, menite sa va faca sa simtiti placerea unei nunti sau al unui botez ca in povestile cu printi si printese.

Va asteptam pentru o masa sau pentru un eveniment perfect in ambianta eleganta si rustica a Restaurantului Cernica.

Unitati de cazare din apropiere

Vezi localizarea pe harta

Cernica

    Aceasta locatie prefera sa fie contactata prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.