Cinema City, Pitesti – Vizualizezi poze Cinema City, detalii Cinema City, localizare Cinema City, meniuri Cinema City, date de contact Cinema City.

Cinema City
  • Locatie: Pitesti, Arges, Romania

Adresa: Calea Bucuresti nr. 36, in Euromall Pitesti, et. 1, Pitesti, 300

Telefon: 0248-607070

Pitestiul are din 4 septembrie 2009 un multiplex in cadrul centrului comercial Euromall, primul din oras. Cinematograful este cel de-al cincilea deschis in Romania de reprezentantul local al Cinema City International, principalul lant de cinematografe din Europa Centrala si de Est, dupa cele din Iasi si Timisoara, inaugurate in noiembrie 2007; Cinema City Cluj, deschis in octombrie 2008 şi Cinema City Bacau inaugurat in 28 ianuarie 2009.

Pe langa veniturile obtinute din bilete si consumatia din bufetele de incinta, Cinema City obtine venituri si din distributia de film, vanzarea de DVD-uri si casete video, vanzarea spatiilor publicitare, si proiecte imobiliare legate de operatiunile cinematografice. In Romania, spatiile publicitare din cinema sunt gestionate de New Age Media, companie care face parte din grupul Cinema City International. In anumite complexe, precum Cinema Park si Hokus Pokus in Polonia, compania detine centre educationale si de divertisment. Grupul are peste 3000 de angajati in toate cele 6 tari.

Unitati de cazare din apropiere

Vezi localizarea pe harta

Cinema City

    Aceasta locatie prefera sa fie contactata prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.