Cinema Ostroveni, Ramnicu Valcea – Vizualizezi poze Cinema Ostroveni, detalii Cinema Ostroveni, localizare Cinema Ostroveni, meniuri Cinema Ostroveni, date de contact Cinema Ostroveni.

Cinema Ostroveni
  • Locatie: Ramnicu Valcea, Valcea, Romania

Adresa: B-dul Tineretului, nr .2A , Rm. Valcea

Telefon: 0350427500

Numar sali: 1

Capacitate: 214

Sunet: Dolby Digital

Ecran: 8 × 4,5 m

Cinematograful Ostroveni (ex Cinema “Flacara”) apartine Teatrului Municipal Ariel din Rm. Valcea. El a fost recent renovat, inaugurarea avand loc in 15 august 2008.

Programul de functionare este de marti – duminica 10.00 – 22.00. Filmele au 4 difuzari zilnic, in general orele de difuzare fiind 11:00, 13:30, 17:00 si 19:30 (desigur, ele oscileaza in functie de durata filmului).

Trebuie mentionat ca Cinematograful, din moment ce apartine unui teatru, are un specific mai diferit pentru ca saptamanal in sala acestuia se sustin si spectacole de teatru cu renume (integrala I.L. Caragiale, piese de teatru semnate de regizori foarte cunoscuti), insa aceste spectacole de teatru nu deranjeaza buna functionare a programului de cinema.

De asemena programul de difuzare a unui film este diferit fata de alte cinematografe, acesta fiind de marti – duminica (comparativ altor cinematografe care au program de vineri – joi)

Unitati de cazare din apropiere

Vezi localizarea pe harta

Cinema Ostroveni

    Aceasta locatie prefera sa fie contactata prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.