Club Floreasca, Bucuresti – Vizualizezi poze Club Floreasca, detalii Club Floreasca, localizare Club Floreasca, meniuri Club Floreasca, date de contact Club Floreasca.

Club Floreasca
  • Locatie: Bucuresti, Bucuresti, Romania

Clubul Floreasca este un complex ce va ofera servicii extrem de variate.

Salonul Clasic, denumit si Salonul Mare, avand o capacitate de 140 de persoane, va imbie cu a ambianta calda oferindu-va o minunata priveliste catre lac si catre oaza de verdeata ce il inconjoara.
Specificul acestuia este bucataria internationala, alaturi de un personal supercalificat va garantam satisfactia celor mai reusite evenimente.

Venind in completarea salonului Clasic, Salonul Piano Bar, denumit si Salonul Mic, va ofera o atmosfera intima.
Capacitatea Salonului Piano Bar este de 90 de persoane, fiind foarte potrivit pentu transformarea sa intr-o sala de conferinte complet utilata de caatre noi.
In utilizarea sa ca restaurant, acest salon beneficiaza deasemenea de o bucatarie cu specific international.

Terasa ce vine in completare avand o apaciatate de 60 de persoane, este apreciata nu numai pentru savoarea retetelor preparate aici, dar si pentru servirea ireprosabila si nu in ultimul rand, pentru cadrul intim oferit, ideal pentru intalniri cu prietenii, intalniri romantice sau chiar pranzuri de afaceri; pe timpul verii, aceasta atmosfera este pe deplin intregita de cadrul natural unic in care este amplasat clubul nostru.
Barul, va ofera o gama larga de preparate speciale pornind de la fresh-uri si ajungand pana la cocktail-uri si cafele internationale.

Pentru a fi cat se poate de mult “in sanul naturii”, pentru a simti adierea vantului si a auzi unduirea valurilor, mesele amenajate pe ponton va atrag cu o priveliste unica ce oglindeste frumusetea lacului Floreasca.

vand o notorietate de peste 30 de ani in domeniu, Laboratorul de cofetarie – patiserie Triumf imbina ingredientele principale : materii prime naturale, experienta, retete traditionale si calitate in prepararea specialitatilor de cofetarie – patiserie si panificatie pentru satisfacerea celor mai rafinate si exigente gusturi.
Oferim sortimente diversificate de prajituri, torturi, miniprajituri, minipatiserie, fursecuri, bomboane, cozonac, produse de panificatie si alte specialitati, preparate cu pasiune si profesionalism pentru a onora la cel mai inalt nivel preferintele clientilor nostri.
Produsele obtinute in laboratorul nostru contin ingrediente naturale, proaspete, fara conservanti.
Respectul fata de clientii nostrii se regaseste in existenta preturilor competitive pentru toata gama de produse comercializate.
Preluam comenzi pentru asigurarea preparatelor de cofetarie-patiserie la receptii, dineuri oficiale, coktailuri, simpozioane, festivaluri culturale precum si alte evenimente solicitate (nunti , botezuri , aniversari), indiferent de numarul de participanti.

Vezi localizarea pe harta

Club Floreasca

    Aceasta locatie prefera sa fie contactata prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.