Country Club, Bucuresti – Vizualizezi poze Country Club, detalii Country Club, localizare Country Club, meniuri Country Club, date de contact Country Club.

Country Club
  • Locatie: Bucuresti, Bucuresti, Romania

Country Club va propune un complex de spatii incepand cu cele 15 camere ale hotelului, grandiosul Salon Hanovra, cochectul Restaurant Andaluz, cu meniu “à la carte” deschis zilnic, continuand cu Centrul SPA si cele trei terase pentru evenimentele pline de originalitate cat si pentru farmecul diminetilor snsorite, evenimente special organizate pentru copiii , Sala de Sport, 4 terenuri exterioare de tenis de camp cu zgura, Sera si psna la Echitatie & Ferma care completeaza atmosfera de care te vei sndragosti!

Dimensiunile generoase ale Salonului Hanovra permit organizarea de evenimente ample(nunta, botez, aniversare, cununie civila, banchet, petrecerea burlacilor / burlacitelor) cu pana la 600 invitati (sitting) si 1000 de invitati (standing). Salonul Andaluz a fost conceput ca un spatiu cochet si primitor care te va cuceri din primul moment! Capacitatea maxima a salonului Andaluz este de 150 sitting, 250 standing avand si acces sn Lobby Bar.

Avem pentru tine locul ideal, fie ca trebuie sa organizezi o conferinta de presa , o prezentare de companie sau de produse, workshopuri, seminarii, spectacole de moda, expozitii. Country Club iti ofera toate elementele necesare desfasurarii oricarui tip de eveniment business si beneficiaza de internet wireless, instalatie profesioanala de sonorizare si suport video, sau flipcharturi, climatizare cu aport de aer purificat, scena si jocuri de lumini.

Hotelul dispune de 15 camere (cu posibilitate de suplimentare pentru 3/4 persoane) cu suprafata de aproximativ 36 mp. si pentru ca se spune ca varietatea este condimentul vietii, sn ceea ce priveste servirea mesei, sn cadrul Country Club sunt doua restaurante cat si trei terase, fiecare cu un specific aparte (Terasa Hanovra, Terasa Traditionala si Terasa SPA).

Complexul dispune de: sala de sport cu o suprafata de joc de 800 mp, o sala de 100 mp., complet utilata si dedicata practicarii stilului de arte martiale coreene Taekwondo W.T.F.Spatii de cazare pentru 24 de sportivi oferind conditii excelente pentru cantonamente. Capacitatea piscinei pentru petreceri este de 150 de persoane. Terasa Spa are o capacitate de 75 de persoane. Centrul SPA… un loc cochet si relaxant.

Unitati de cazare din apropiere

Vezi localizarea pe harta

Country Club

    Aceasta locatie prefera sa fie contactata prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.