Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti – Vizualizezi poze Crystal Palace Ballrooms, detalii Crystal Palace Ballrooms, localizare Crystal Palace Ballrooms, meniuri Crystal Palace Ballrooms, date de contact Crystal Palace Ballrooms.

Crystal Palace Ballrooms
  • Locatie: Bucuresti, Bucuresti, Romania

Crystal Palace Ballrooms este locul in care atitudinea se intersecteaza cu aptitudinea, in care organizarea intalneste perfectiunea, iar flexibilitatea genereaza satisfactia.

Marcat de distinctie si rafinament, cel mai elegant centru de evenimente al Capitalei, va introduce intr-o atmosfera fie clasica, fie eclectica, prin intermediul personalitatii estetice a fiecareia dintre cele 6 Sali ce au deja referinte de succes in organizarea oricarui tip de eveniment, de la cele corporate cum ar fi congrese, seminarii, simpozioane, conferinte, training-uri, pana la cele private.

Puncte forte alte Crystal Palace Ballrooms

Prin capacitatile Salilor, acestea pot acoperi integral plaja evenimentelor de orice dimensiuni, de la 80 pana la 1200 de participanti, in functie de SET-up-ul dorit: TEATRU, standing sau sitting.

Complexul dispune de trei bucatarii proprii, dotate cu echipamente de ultima generatie, toate preparatele fiind produse in house si nu aduse in sistem catering, din exteriorul locatiei. Bucatarul sef isi revendica o vasta experienta gastronomica de mai bine de 20 de ani, dintre care 10 ani de perfectionari la Paris si Londra.

Un alt punct forte al Crystal Palace Ballrooms il reprezinta, indiscutabil, parcarea extrem de spatioasa, cu o capacitate efectiva de garare a pana la 350 de autoturisme, serviciile de parcare fiind acordate gratuit!

Salile Crystal Palace Ballrooms

Crystal Palace Ballrooms dispune de 6 Sali, dintre care primele 4 sunt identice ca structura si dimensiuni, elementul distinctiv al acestora fiind culoarea mochetei, respectiv a candelabrului. Acestea sunt salile Viena, Roma, Atena si Londra, in deplin acord cu atmosfera transmisa de specificul fiecareia dintre capitalele al caror nume il reprezinta.

Accesul in fiecare dintre Sali se realizeaza printr-un foyer spatios, extrem de elegant, avand o suprafata de 150 mp, acesta fiind utilizat pentru intampinarea invitatilor. Suprafata generoasa a Salilor, insumand 352 mp la parter este completata de o loja rafinat decorata, intinzandu-se pe o suprafata de 152 mp, astfel incat suprafata totala utila a oricareia dintre Sali este de 504 mp. Inaltimea impresionanta a spatiilor, design-ul elegant si somptuozitatea candelabrelor tuturor celor 5 Sali sunt elementele ce imprima unicitatea design-ului Crystal Palace Ballrooms.

Cea mai spatioasa sala, BUCURESTI BALLROOM, are o suprafata de 810 mp si comunica direct cu Sala Londra, aceasta din urma putand deveni foyerul primeia, in cazul evenimentelor de mari dimensiuni, evenimente ce depasesc 1000 de participanti.

Vezi localizarea pe harta

Crystal Palace Ballrooms

    Aceasta locatie prefera sa fie contactata prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.