EuroCinema Silver Mall, Vaslui – Vizualizezi poze EuroCinema Silver Mall, detalii EuroCinema Silver Mall, localizare EuroCinema Silver Mall, meniuri EuroCinema Silver Mall, date de contact EuroCinema Silver Mall.

EuroCinema Silver Mall
  • Locatie: Vaslui, Vaslui, Romania

Adresa: Strada Stefan cel Mare nr. 275 A, Vaslui, 6500

Telefon: 0235 361 050

EuroCinema Silver Mall, in colaborare cu toti distribuitorii din Romania ofera saptamanal iubitorilor de film pe langa blockbusters – cele mai mari succese de Box Office, care vor fi programate imediat dupa premiera bucuresteana – si filme de arta, filme europene si romanesti.

Sambata si duminica dimineata sunt rezervate familiilor si copiilor, care vor avea posibilitatea sa vizioneze povesti fascinante transpuse in filme de animatie care au cucerit intreaga lume.

O zi pe saptamana va fi dedicata cinefililor pasionati, pentru care vor fi programate filme de cinemateca. Cele mai mari capodopere ale cinematografiei mondiale si romanesti vor fi prezentate de critici de film si regizori.

Nu vor lipsi documentarele, scurt-metrajele, filmele experimentale.

In colaborare cu Inspectoratul Scolar sunt organizate proiectii speciale cu filme istorice si ecranizari, care vor completa interesant si atractiv programa scolara, imbogatind astfel cunostintele elevilor despre istoria si literatura Romaniei.

EuroCinema Silver Mall isi asteapta spectatorii cu doua sali de cate 75 de locuri, construite dupa cele mai moderne standarde, dotate cu fotolii confortabile, oferind conditii excelente de vizionare a filmelor, incomparabile cu cele din fata calculatorului sau televizorului de acasa.

In holul cinematografului, pe langa popcorn, racoritoare si dulciuri, iubitorii de film isi vor putea achizitiona DVD-uri cu cele mai noi aparitii sau cu filme de colectie si de cinemateca.

Unitati de cazare din apropiere

Vezi localizarea pe harta

EuroCinema Silver Mall

    Aceasta locatie prefera sa fie contactata prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.