Filarmonica Oltenia, Craiova – Vizualizezi poze Filarmonica Oltenia, detalii Filarmonica Oltenia, localizare Filarmonica Oltenia, meniuri Filarmonica Oltenia, date de contact Filarmonica Oltenia.

Filarmonica Oltenia
  • Locatie: Craiova, Dolj, Romania

Institutie de prestigiu in peisajul muzical romanesc, Filarmonica “Oltenia” din Craiova a fost fondata in anul 1904 si reorganizata, prin decret regal, in anul 1947. In prezent, activitatea artistica se desfasoara pe mai multe compartimente, cuprinzând Orchestra simfonica, Orchestra de camera, Corala Academica si mai multe grupuri camerale, band-uri, symphonic jazz orchestra etc.

Singura institutie autonoma de profil in regiunea Oltenia, exceptie facand, actualmente, municipiul Ramnicu Valcea (prin infiintarea Filarmonicii "Ion Dumitrescu”), Filarmonica “Oltenia” a reusit sa acumuleze in timp un capital de prestigiu cultural unanim apreciat atat in tara, cat si in strainatate.

Alaturi de celelalte institutii artistice deosebit de importante pentru viata sociala a Craiovei, Filarmonica "Oltenia” promovezeaza constant traditia interpretarii creatiilor muzicale de autentica valoare, in conformitate cu exigentele actuale ale artei muzicale interpretative.

Adresa: 200585 Craiova, Calea Unirii nr.16

E-mail: [email protected]

http://www.filarmonica-oltenia.ro

Manager/Director artistic/Secretariat muzical

Tel/Fax: 40-351-418.112

Secretariat

Tel/Fax: 40-251-412.334

Director marketing/Contabilitate/Resurse umane/Achizitii

Tel: 40-351-414.698

Departament marketing/Organizare spectacole/Biblioteca muzicala/Agentia de bilete/Poarta

Tel: 40-351-414.697

Fax: (0251)414.697

Vezi localizarea pe harta

Filarmonica Oltenia

    Aceasta locatie prefera sa fie contactata prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.