Firenze Events, Bucuresti – Vizualizezi poze Firenze Events, detalii Firenze Events, localizare Firenze Events, meniuri Firenze Events, date de contact Firenze Events.

Firenze Events
  • Locatie: Bucuresti, Bucuresti, Romania

FirenzeEvents – traim alaturi de tine momentele speciale din viata ta!

Fiecare moment este unic, asa cum esti si tu. Alaturi de echipa Firenze Events veti petrece intr-un spatiu intim si modern clipe de neuitat.

Va punem la dispozitie servicii ireprosabile. Colaboram cu barmani, ospatari calificati si atenti la detalii. Preparatele noastre sunt gatite in bucataria proprie de catre bucatari cu experienta. La restaurantul Firenze Events folosim ingrediente proaspete, atent selectionate, pentru a va putea garanta savoarea bucatelor autentice carora cu greu le veti putea rezista!

Va invitam sa petrecem impreuna intr-o atmosfera calda si relaxanta, momente magice. Suntem deschisi catre orice tip de eveniment: organizare nunta, organizare botez, organizare petrecere privata, organizare aniversare, organizare petreceri tematice, organizare petreceri corporate, organizare conferinte, si altele.

Salonul Firenze Events are capacitatea de maxim 110 de locuri si va ofera printre facilitati urmatoarele: parcare privata, acces la internet wireless, precum si instalatiile de climatizare si extractie fum.

Va asteptam in locatia noastra din Soseaua Fundeni (vis-a-vis de lacul Fundeni), Restaurant Firenze Events Ballroom, Bucuresti.

Ne dorim ca dupa fiecare eveniment organizat la restaurantul Firenze Events Ballroom sa devenim o mare familie si un partener de incredere. De aceea, ne dedicam fiecarui eveniment in parte pentru a va putea garanta o seara placuta si lipsita de griji alaturi de invitatii Dumneavoastra.

Vezi localizarea pe harta

Firenze Events

    Aceasta locatie prefera sa fie contactata prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.