Fitto Cafe Floreasca, Bucuresti – Vizualizezi poze Fitto Cafe Floreasca, detalii Fitto Cafe Floreasca, localizare Fitto Cafe Floreasca, meniuri Fitto Cafe Floreasca, date de contact Fitto Cafe Floreasca.

Fitto Cafe Floreasca
  • Locatie: Bucuresti, Bucuresti, Romania

Conceptul Fitto vine ca un raspuns la ideile pe care le-am intalnit in preocuparile oamenilor, ale prietenilor nostri. Intentia noastra e sa ne descoperim impreuna apetitul pentru un lifestyle mai sanatos, pentru o viata activa, iar musafirii nostri sa revina cu placere, cat mai des, la noi, pentru a experimenta noi senzatii si gusturi.

Incercand sa iasa din traditionalul impus de catre cafenelele existente, Fitto Cafe abordeaza segmentul clientilor care acorda o importanta deosebita echilibrului alimentar, dar si modului de viata sanatos.

Cele mai solicitate produse sunt, de departe, freshurile unde noi excelam, oferind o gama destul de larga si niste mixuri deosebite. Apoi, pe anumite segmente orare, specialitatile pe baza de cafea sau retetele de mancare proaspete, salatele si sandwich-urile urmaresc, evident, linia de baza a locatiei, astfel incat legumele proaspete sunt preponderente.

Toate componentele unei salate sunt feliate pe loc, acesta fiind motivul pentru care timpul de servire este ceva mai lung decat media. Prajiturile de la Fitto Cafe sunt preparate in bucataria cafenelei, pentru a se putea garanta prospetimea. Dealtfel, cu foarte putine exceptii, toate produsele noastre se gatesc sau pregatesc aici, pe loc.

Din exterior, Fitto Cafe nu poate trece neobservata. O ceasca mare de cafea ne asteapta si ne atrage atentia cand trecem cu masina pe Calea Floreasca. Iar un verde primavaratic ne face sa ne gandim la proaspat, la sanatate si sa ne dorim sa aflam mai multe despre acest loc. Fitto Cafe este foarte bine amplasata, in fata cafenelei, pe straduta, se gasesc aproape mereu locuri de parcare.

Mobila este comoda, fancy si aranjata cu gust. Iar meniul este ales cu foarte mare atentie la detalii. Servirea este chiar un punct forte al Fitto Cafe. Atat chelneritele cat si barmanii sunt simpatici, zambitori, foarte atenti si prompti.

Ca si alte beneficii, Fitto Cafe are plasme unde puteti viziona meciurile de tennis, fotbal si handbal, internet wireless, oferind o atmosfera discreta pentru discutii de afaceri. Cunoscand toate acestea va invitam sa ne cunostem mai bine.

Pe curand

Vezi localizarea pe harta

Fitto Cafe Floreasca

    Aceasta locatie prefera sa fie contactata prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.