Passion, Bucuresti – Vizualizezi poze Passion, detalii Passion, localizare Passion, meniuri Passion, date de contact Passion.
 Passion
  • Locatie: Bucuresti, Bucuresti, Romania

Meniuri mese festive incepand de la 44 Euro (10% discount pentru zilele de duminica) – vedeti meniurile mai jos

Restaurantul Passion este situat in Drumul Taberei, in imediata vecinatate a cartierului ANL Brancusi si a noului cartier de vile. Restaurantul Passion va pune la dispozitie o terasa noua si cocheta si trei saloane cu capacitati de 100, 120 si 150 persoane.

La Restaurant Passion se pot organiza la sfarsit de saptamana mese festive (nunti, botezuri, petreceri, etc.) iar in cursul saptamanii va asteptam pentru un mic dejun, pranz sau cina intr-o atmosfera calda si intima.

Pensiunea Passion 4* va poate gazdui in cele 19 camere de care dispune (mai ales la organizarea meselor festive) pe dumneavoastra si invitatii dumneavoastra care nu sunt din Bucuresti.

Servicii Catering Passion
Am lansat serviciul de catering. De acum incolo puteti beneficia de aceleasi preparate gustoase atat acasa cat si la birou. Pentru mai multe informatii si pentru meniul complet puteti accesa site-ul nostru www.passioncatering.ro.

Va stam la dispozitie de luni pana sambata intre orele 10.00 – 18.00. Comenzile speciale pot fi onorate si in afara programului de livrare cu conditia sa fie lansate cu 24 ore inainte.

Pentru comenzi: 021 444 3668, 0745 111 107. Comanda minima 30 lei (in zona)

Vezi localizarea pe harta

Passion

    Aceasta locatie prefera sa fie contactata prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.