Secret Society Ballroom, Bucuresti – Vizualizezi poze Secret Society Ballroom, detalii Secret Society Ballroom, localizare Secret Society Ballroom, meniuri Secret Society Ballroom, date de contact Secret Society Ballroom.
 Secret Society Ballroom
  • Locatie: Bucuresti, Bucuresti, Romania

Bine ati venit la Secret Society Ballroom!

Secret Society Ballroom este alegerea perfecta pentru orice tip de evenimente din viata dumneavoastra, fie ca sunt nunti, botezuri, cununii, aniversari sau petreceri corporate si private, cocktail-uri etc.

Salonul, pozitionat in centrul capitalei, dispune de o suprafata generoasa de 500 mp, gazduind astfel intre 60 si 200 persoane, la mese rotunde. Locatia, moderna si eleganta, este dotata cu sistem de ventilatie / climatizare si bucatarie proprii.

Echipa noastra va sta la dispozitie pentru a va asigura o petrecere de neuitat, oferindu-va o gama larga de servicii, decorarea locatiei, meniu diversificat de mancare si bautura, personal calificat.

De asemenea, putem personaliza meniul in functie de preferintele si solicitarile dumneavoastra. Noi muncim cu drag, pentru ca cel mai important eveniment din viata dumneavoastra sa fie perfect!

Unitati de cazare din apropiere

Vezi localizarea pe harta

Secret Society Ballroom

    Aceasta locatie prefera sa fie contactata prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.