Teatrul Ariel, Ramnicu Valcea – Vizualizezi poze Teatrul Ariel, detalii Teatrul Ariel, localizare Teatrul Ariel, meniuri Teatrul Ariel, date de contact Teatrul Ariel.

Teatrul Ariel
  • Locatie: Ramnicu Valcea, Valcea, Romania

Infiintat ca rezultat a 30 de ani de experienta teatrala, a dorintei Doinei Migleczi si a trupei sale, Teatrul Ariel este o institutie culturala deosebita, un teatrul de repertoriu care si-a castigat statutul de Teatru Municipal prin spectacole realizate in beneficiul comunitatii locale.

Denumit si “Teatrul din ZAvoi”, Teatrul Ariel are un repertoriu vast, acoperind o gama larga de preferinte: piese din dramaturgia autohtona (Caragiale) si din literatura universala (Cehov), precum si autori contemporani (Matei Visniec).Teatrul Municipal Ariel continua sa inoveze, oferind forme alternative de spectacol pe scena clasica si in spatii neconventionale, inscriindu-le in spiritul avangardist care-l caracterizeaza.

Disponibilitatea de a sustine spectacole in limbi de circulatie europeana (franceza, engleza, italiana), face ca spiritul Ariel-ului sa cucereasca un public tot mai divers, aflat pe orice meridian

Vezi localizarea pe harta

Teatrul Ariel

    Aceasta locatie prefera sa fie contactata prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.