Teatrul de Balet, Sibiu – Vizualizezi poze Teatrul de Balet, detalii Teatrul de Balet, localizare Teatrul de Balet, meniuri Teatrul de Balet, date de contact Teatrul de Balet.

Teatrul de Balet
  • Locatie: Sibiu, Sibiu, Romania

Teatrul de Balet din Sibiu s-a infiintat in august 2008. In prezent trupa de balet cuprinde 20 de balerini cu media de varsta de 21 de ani, ce provin din scoli, tari, continente , culturi diferite.

De la infiintare, Teatrul a efectuat numeroase turnee in afara tarii, cum ar fi in Franţa la Lucon, in Japonia la Tokio si Hitachi, in Cehia – la Olomuoch;

Coregrafii si maestrii de balet, toti personalitati de talie internaţionala, sunt: Cristina Hamel (Franta), Irek Mukhamedov (Grecia), Dimitry Peregudov (Germania), Valentin Bartes (Japonia), Liliana Iancu (Timisoara), Monica Fotescu Uta (Germania); Mikhail Tchoupakov (SUA), Pavel Rotaru (SUA), Florin Brandusa (Bucuresti).

Adresa: Parcul Tineretului nr.1

Tel: 0269/22.96.27

Fax: 0269/22.96.27

e-mail: [email protected]

Biletele se pot procura de luni pana joi intre orele 10.00 si 15.00, si vineri intre orele 10.00 si 13.00, de la sediul Casei de Cultura a Municipiului, Parcul Tineretului nr.1 sau in seara reprezentatiei de la Casa de Cultura a Sindicatelor în limita locurilor disponibile.

Pretul unui bilet intreg este de 10 lei si 5 lei cu reducere pentru elevi, studenti, pensionari.

Unitati de cazare din apropiere

Vezi localizarea pe harta

Teatrul de Balet

    Aceasta locatie prefera sa fie contactata prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.