Teatrul de Opera si Balet Oleg Danovsky, Constanta – Vizualizezi poze Teatrul de Opera si Balet Oleg Danovsky, detalii Teatrul de Opera si Balet Oleg Danovsky, localizare Teatrul de Opera si Balet Oleg Danovsky, meniuri Teatrul de Opera si Balet Oleg Danovsky, date de contact Teatrul de Opera si Balet Oleg Danovsky.

Teatrul de Opera si Balet Oleg Danovsky
  • Locatie: Constanta, Constanta, Romania

Constanta, cel mai vechi oras al Romaniei, adaposteste, negresit, obiective turistice extrem de valoroase, unele ce si-au pastrat aspectul initial si altele ce au fost transformate in timp. Printre acestea se numara si Teatrul National de Opera si Balet "Oleg Danovski&quot, ce s-a nascut in anul 2004 prin reorganizarea institutiilor existente la acea data, Teatrul de Opera, Balet si Simfonic.

Teatrul a fost amenajat intr-o cladire cu detalii arhitecturale deosebite, impresionand atat prin aspect exterior cat si interior. Este alcatuit din Compania de Opera, Simfonic si de Balet, propunandu-si sincronizarea si conlucrarea directa a celor trei companii in spectacole de anvergura.

Prin stagiuni muzicale de exceptie, profesionalism si programe atractive, teatrul si-a castigat prestigiul intr-un mod rapid, atragand turisti iubitori ai artei dansului si operei din toata tara. Teatrul beneficiaza in toate compartimentele de un potential artistic de mare valoare, ceea ce a facut ca politica repertoriala sa cunoasca un mare reviriment.

Teatrul de Opera si Balet a intarit legaturile artistice nationale prin conlucrarea cu Academiile de Muzica a caror absolventi au fost invitati sa concerteze ca solisti instrumentisti sau solisti vocali, in opera sau lucrari vocal-simfonice; cu institutiile de opera din tara: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Brasov si Craiova, a caror primi solisti au interpretat roluri principale in spectacole de opera: Traviata, Rigoletto, Trubadurul, Barbierul din Sevilla, Tosca, Madame Butterfly etc. promovand mesajul artistic constantean in lung si-n lat.

In timpul verii, Teatrul Oleg Danovski isi deschide portile pentru Stagiunea Estivala, prezentand pe scene in aer liber din Mamaia, seri tematice, precum: "Seara vieneza&quot, "Opera si opereta in concert&quot, &quotBroadway tonight&quot, "Cei trei muschetari7quot etc, bucurandu-se de o larga audienta.

Vezi localizarea pe harta

Teatrul de Opera si Balet Oleg Danovsky

    Aceasta locatie prefera sa fie contactata prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.