Teatrul pentru Copii si Tineret Merlin, Timisoara – Vizualizezi poze Teatrul pentru Copii si Tineret Merlin, detalii Teatrul pentru Copii si Tineret Merlin, localizare Teatrul pentru Copii si Tineret Merlin, meniuri Teatrul pentru Copii si Tineret Merlin, date de contact Teatrul pentru Copii si Tineret Merlin.

Teatrul pentru Copii si Tineret Merlin
  • Locatie: Timisoara, Timis, Romania

Teatrul de Papusi a fost infiintat in 1949, ca o sectie a Teatrului de Stat din Timisoara, purtand numele celebrului personaj popular Piparus Patru. In 17 aprilie 2000 – teatrul primeste titulatura de Teatrul pentru copii si tineret Merlin, marindu-si astfel aria de adresabilitate.

Teatrul Merlin organizeaza, din anul 2000, Festivalul Multinational “Merlin” al scolilor cu limba de predare alta decat limba romana. De asemenea, Teatrul “Merlin” organizează Festivalul International de Teatru pentru Copii si Tineri “Excalibur”, care a ajuns la a sasea editie.

Prin turneele sale, colectivul teatrului a facut cunoscuta in lume arta papusareasca, originalitatea, imaginatia, valorificarea noilor mijloace de exprimare teatrala, dar si profesionalismul actorilor, ceea ce fac ca Teatrul pentru copii si tineret Merlin sa-si merite aprecierea.

Adresa: Bulevardul Regele Carol I nr. 3, Timisoara, 300172

Telefon: 025-6493049, 035-6101730

www.teatrul-merlin.ro

[email protected]

Unitati de cazare din apropiere

Vezi localizarea pe harta

Teatrul pentru Copii si Tineret Merlin

    Aceasta locatie prefera sa fie contactata prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.