Teatrul pentru Copii si Tineret Mihai Popescu, Targoviste – Vizualizezi poze Teatrul pentru Copii si Tineret Mihai Popescu, detalii Teatrul pentru Copii si Tineret Mihai Popescu, localizare Teatrul pentru Copii si Tineret Mihai Popescu, meniuri Teatrul pentru Copii si Tineret Mihai Popescu, date de contact Teatrul pentru Copii si Tineret Mihai Popescu.

Teatrul pentru Copii si Tineret Mihai Popescu
  • Locatie: Targoviste, Dambovita, Romania

Teatrul Municipal pentru copii si tineret Mihai Popescu Targoviste a fost infiintat la 01.01.2007, din necesitatea unor programe destinate special copiilor si tinerilor, continuand o miscare teatrala inceputa cu multi ani in urma.

Si-a propus sa apropie, pe cat posibil, copiii si tinerii, de literatura romaneasca si universala, de marile valori culturale universale, printr-o politica repertoriala pliata nevoilor – formele de manifestare fiind spectacolele de teatru de papusi, teatru lectura, animatie stradala etc.

Institutia a fost infiintata de Consiliul Local, la propunerea unui grup de consilieri, oameni de cultura, cadre didactice, care au simtit necesitatea acestei institutii ca o forma oficiala prin care se pot contracara formele culturale indoielnice aparute tot mai des in mediul social si educational in principal in licee, scoli, gradinite. Ex: spectacole itinerante de circ, iluzionism, inghititori de sabii si cutite etc.

Din anul 2010, Institutia a devenit sectie a Teatrului Municipal Targoviste.

Adresa: Calea Domneasca nr. 208, Targoviste, 130016

Telefon: 0245-210879

Fax: 0245-210879

www.teatrulmihaipopescu.ro

[email protected]

Unitati de cazare din apropiere

Vezi localizarea pe harta

Teatrul pentru Copii si Tineret Mihai Popescu

    Aceasta locatie prefera sa fie contactata prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.