Stiri din turism. Afla ultimele noutati din domeniul turismului. Fii la curent cu tot ce se intampla in turism vizitand Portalturism.com!

Autoritatile au facut anuntul despre zborul MH370. Descoperirea a fost facuta pe o plaja

Autoritatile au facut anuntul despre zborul MH370. Descoperirea a fost facuta pe o plaja

Investigatorii care ancheteaza disparitia zborului MH370 al companiei Malaysia Airlines, pe 9 martie 2014, au de analizat noi ramasite despre care se banuieste ca ar proveni din epava avionului.

Trei bucati din epava unui avion au fost descoperite de avocatul american Blaine Gibson, pe insula Nosy Noraga, aflata in estul Madagascarului.

Iar o alta ramasita a fost gasita printre alge si bucati de lemn, pe insula Cangurului, la sudul Australiei.

Anchetatorii urmeaza sa supuna resturile unei expertize care sa arate daca acestea provin de la Boeingul companiei Malaysia Airlines care a disparut fara urma in martie 2014.

Australia coordoneaza operatiunile de cautare in sudul Oceanului Indian a avionului disparut pe 8 martie 2014, la scurt timp dupa decolarea de la Kuala Lumpur, cu destinatia Beijing, avand la bord 239 de persoane.

Locul si circumstantele acestei disparitii raman in continuare un mister.

Un fragment de aripa gasit in luna iulie 2015 pe insula Réunion a fost identificat ca provenind de la avionul disparut. Alte patru fragmente, descoperite in Africa de Sud, in Mozambic si in Mauritius, in Oceanul Indian, au fost identificate ca provenind ‘aproape cu certitudine’ de la aparatul Boeing 777.

O vasta operatiune de cautare continua in sudul Oceanului Indian, dar ar urma sa fie stopata la inceputul luni august. Mai putin de 15.000 km patrati mai raman de acoperit din cei 120.000 ai zonei de cautare.

Stire din data 10 Iunie 2016

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere