Stiri din turism. Afla ultimele noutati din domeniul turismului. Fii la curent cu tot ce se intampla in turism vizitand Portalturism.com!

Cod galben de INUNDATII: care sunt zonele afectate

Cod galben de INUNDATII: care sunt zonele afectate

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis o atentionare cod galben de inundatii, valabila in mai multe zone din tara.

Hidrologii au instituit cod galben de inundatii pe raurile mici din bazinele hidrografice Ampoi, Galda, Geoagiu, afluentii mici ai raului Mures aferenti sectorului S.H. Ocna Mures – S.H. Alba Iulia, valabil marti, 31 mai, pana la ora 18:00.

In intervalul mentionat, ca urmare a precipitatiilor inregistrate in ultimele ore, a celor prognozate si propagarii, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale cotelor de atentie pe raurile mici din bazinele hidrografice Ampoi, Galda, Geoagiu, afluentii mici ai raului Mures aferenti sectorului S.H. Ocna Mures – Alba Iulia, judetul Alba.

Fenomenele mentionate se pot produce cu probabilitate mai mare in bazinul superior al raului Galda.De asemenea, pana la ora 16:00, ca urmare a precipitatiilor inregistrate in ultimele ore, a celor prognozate si propagarii, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale cotelor de atentie in bazinul superior al raului Strei, judetul Hunedoara.

Stire din data 31 Mai 2016

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere