Stiri din turism. Afla ultimele noutati din domeniul turismului. Fii la curent cu tot ce se intampla in turism vizitand Portalturism.com!

COD PORTOCALIU de inundatii. Iata zonele vizate

COD PORTOCALIU de inundatii. Iata zonele vizate

Hidrologii au instituit Cod Portocaliu de inundatii in bazinul hidrografic al raului Crisul Alb, in amonte de Statia Hidrologica Gurahont din judetul Arad, valabil pana luni, la ora 9,00.

Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA), ca urmare a precipitatiilor inregistrate in ultimele ore, a celor prognozate si propagarii, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri rapide de debite si niveluri cu posibile depasiri ale Cotelor de Inundatie in bazinul hidrografic al raului Crisul Alb — amonte S.H. Gurahont, judetul Arad.

De asemenea, pana duminica, la ora 24,00, este in vigoare un Cod Galben de inundatii, in bazinul superior si afluentii raului Crasna din judetul Satu Mare, in bazinul superior si afluentii raului Barcau (judetele Salaj si Bihor), afluentii mici ai raului Somes aferenti sectorului aval S.H. Dej (judetele Cluj, Salaj, Satu Mare si Maramures).

In aceste zone se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale Cotelor de Atentie.

Fenomenele mentionate se pot produce cu probabilitate mai mare in bazinul superior al raului Crasna.

In functie de evolutia fenomenelor hidrometeorologice, INHGA va actualiza aceasta prognoza.

Stire din data 12 Iunie 2016

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere