Stiri din turism. Afla ultimele noutati din domeniul turismului. Fii la curent cu tot ce se intampla in turism vizitand Portalturism.com!

Happy Tour/FCM Travel Solutions, desemnata ”Cea mai buna agentie de turism”, la TopHotel Awards

Happy Tour/FCM Travel Solutions, desemnata ”Cea mai buna agentie de turism”, la TopHotel Awards

Happy Tour/ FCM Travel Solutions este cea mai buna agentie de turism a anului, potrivit TopHotel Awards, care a decernat, recent, premiile industriei turismului si ospitalitatii. Evenimentul, ajuns la a IX-a editie, premiaza anual agentii de turism, hoteluri, restaurante si specialisti din industrie, pe baza propunerilor facute de public.

„Premiul este o recunoastere a serviciilor oferite turistilor nostri, ne onoreaza si ne obliga sa fim mereu la inaltimea asteptarilor lor, sa venim de fiecare data in intampinarea dorintelor si nevoilor lor. Toate aceste realizari si recunoasteri nu numai ca ne bucura foarte mult, dar ne si motiveaza sa fim cei mai buni in tot ceea ce facem”, a declarat Javier Garcia del Valle, CEO Happy Tour/FCM Travel Solutions, scrie mediafax.ro.

De-a lungul ultimilor ani, Happy Tour a castigat importante premii din industria turismului, pe criteriile de profesionalism si seriozitate cu care s-a impus in industria turismului.

In ultimele luni, Happy Tour a primit urmatoarele premii: „Cea mai buna agentie de turism”, acordat de TopHotel Awards 2016, „Cea mai buna agentie de turism in 2015”, acordat de catre Qatar Airways, „Cea mai buna agentie de business travel”, acordat de Air Berlin, „Agentia cu cele mai bune vanzari in 2015”, premiu acordat de catre Hahn Air, dar si premiul „Outstanding Achievement” acordat de FCM Travel Solutions la nivel european.

Evenimentul TopHotel Awards, desfasutat in fiecare an la inceputul verii, ofera o perspectiva asupra “performantelor atinse in industria turismului prin eforturi, inovatie si angajament de lunga durata, intr-un context economic mai dificil uneori”.

Happy Tour/ FCM Travel Solutions, lider al companiilor de calatorii din Romania, este detinuta de fondul de investitii GED Capital si parte din Happy Tour Group – cel mai mare jucator de pe piata de turism din Romania, cu o retea de 83 de agentii proprii si asociate, numarand 94 de puncte de vanzare, in 52 de orase din Romania, Turcia, Bulgaria si Republica Moldova.

Stire din data 16 Iunie 2016

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere