Stiri din turism. Afla ultimele noutati din domeniul turismului. Fii la curent cu tot ce se intampla in turism vizitand Portalturism.com!

Mai multi angajati ai unor firme care opereaza la Aeroportul Otopeni, cercetati penal. Ce ar fi facut cu mai multi pasageri

Mai multi angajati ai unor firme care opereaza la Aeroportul Otopeni, cercetati penal. Ce ar fi facut cu mai multi pasageri

Mai multi angajati ai unor firme care opereaza la Aeroportul Otopeni sunt cercetati penal, potrivit hotnews.ro.

Politia de frontiera sustine ca ar fi lasat sa intre in tara zeci de persoane fara sa fie controlate. Este vorba despre pasagerii cursei Corfu-Bucuresti, care au ajuns in Romania pe 7 iunie, cu escala la Cluj Napoca.

Imediat dupa ce avionul in care se aflau 180 de oameni a aterizat pe Otopeni, pasagerii au fost preluati cu doua autobuze. Iar multi dintre ei au fost dusi la terminalul sosiri interne, unde nu le-a fost facut controlul documentelor.

Astfel, a fost incalcata procedura obligatorie in cazul curselor externe.

Oficiali din cadrul politiei de frontiera spun insa ca nu ar fi vorba despre un incident grav de securitate pentru ca oamenii au fost verificati prin sistemul special de la Unitatea Nationala privind Pasagerii.

 

Stire din data 12 Iunie 2016

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere