Stiri din turism. Afla ultimele noutati din domeniul turismului. Fii la curent cu tot ce se intampla in turism vizitand Portalturism.com!

PROGNOZA METEO: cum va fi VREMEA joi si vineri

PROGNOZA METEO: cum va fi VREMEA joi si vineri

Vremea va fi apropiata de normalul termic al acestei perioade in cea mai mare parte a tarii, exceptand regiunile nordice si centrale, unde va ramane racoroasa, informeaza ANM.

JOI 

IN TARA

Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 31 de grade, iar cele minime vor avea valori de la 5 grade in depresiunile din estul Transilvaniei, pana la 21 de grade pe litoral. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in orele amiezii, cand, pe arii restranse, indeosebi in zona montana, vor fi ploi slabe de scurta durata. Mai ales in cursul zilei, vantul va avea unele intensificari la munte si doar trecator si izolat in restul teritoriului. 

LA BUCURESTI:

Vremea va fi in continuare normala din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 29 de grade, iar cea minima va fi de 15…17 grade.

VINERI

IN TARA 

Vremea va fi predominant frumoasa, iar valorile temice, desi vor marca o crestere fata de ziua precedenta mai ales in sudul tarii, se vor mentine totusi apropiate de cele normale pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, iar conditiile ca trecator si izolat sa ploua slab vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta si in Moldova.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 33 de grade, cu cele mai ridicate valori in Oltenia, iar temperaturile minime se vor situa intre 8 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 21 de grade pe litoral.

Stire din data 20 Iulie 2016

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere