Stiri din turism. Afla ultimele noutati din domeniul turismului. Fii la curent cu tot ce se intampla in turism vizitand Portalturism.com!

PROGNOZA METEO: cum va fi VREMEA la sfarsitul saptamanii

PROGNOZA METEO: cum va fi VREMEA la sfarsitul saptamanii

Valorile temice vor continua sa creasca, vremea devenind calduroasa in regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la munte si in nord-vest unde va ploua pe arii restranse, informeaza ANM.

VINERI

IN TARA

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta si in Moldova. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 de grade in sud-estul Transilvaniei si 33 de grade in sudul Olteniei; minimele termice vor fi cuprinse intre 12 si 21 de grade, mai scazute in depresiunile intramontane.

LA BUCURESTI:

Vremea va deveni calduroasa, cu o maxima termica de 31…32 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura minima va fi de 19…20 de grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.

LA MUNTE

Cerul va fi variabil, cu unele innorari indeosebi in zona Carpatilor Occidentali si in grupa vestica a Carpatilor Meridionali, unde mai ales in prima parte a intervalului, pe arii restranse va ploua. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Temperatura aerului va marca o crestere usoara fata de ziua anterioara.

LA MARE

Vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi. Cerul va fi  mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 19 si 21 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 22 si 24 de grade.

SAMBATA

LA MUNTE

Cerul va prezenta innorari temporare si mai ales in a doua parte a zilei, pe arii restranse, se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura aerului va continua sa creasca usor.

LA MARE

Vremea se mentine predominant frumoasa si calda. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari in timpul noptii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 20 si 22 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 23 si 25 de grade.

DUMINICA

LA MUNTE

Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate pe parcursul zilei mai ales in zona Carpatilor Meridionali, iar seara si in cursul noptii cu precadere in zona Carpatii Occidentali, unde insa doar pe arii restranse vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului nu va avea variatii notabile fata de ziua anterioara. 

LA MARE

Vremea va fi calda, pe alocuri calduroasa. Cerul va fi  variabil, iar vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 28 si 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 20 si 23 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 23 si 25 de grade.

Stire din data 21 Iulie 2016

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere