Stiri din turism. Afla ultimele noutati din domeniul turismului. Fii la curent cu tot ce se intampla in turism vizitand Portalturism.com!

PROGNOZA METEO: cum va fi VREMEA la sfarsitul saptamanii

PROGNOZA METEO: cum va fi VREMEA la sfarsitul saptamanii

In sudul si estul tarii vremea va fi calduroasa, local caniculara la amiaza, cu precadere in Campia Romana, informeaza ANM.

VINERI

IN TARA

In sudul si estul tarii vremea va fi calduroasa, local caniculara la amiaza, cu precadere in Campia Romana. In aceste regiuni se vor inregistra temperaturi maxime cuprinse intre 29 si 36 de grade, iar indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si izolat va depasi pragul critic de 80 de unitati al disconfortului termic. In vestul, centrul si nordul tarii, precum si in zonele deluroase si montane, vremea va fi in general instabila si se va raci, temperaturile maxime se vor situa intre 24 si 29 de grade, temporar innorarile vor fi accentuate si local se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Pe arii restranse vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa vor depasi 15…20 l/mp, mai ales la munte si in nord-vestul extrem. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 16 si 24 de grade, usor mai scazute in depresiunile intramontane, spre 14 grade in estul Transilvaniei.

BUCURESTI

Vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza, cand se va inregistra o temperatura maxima de 35…36 de grade, iar indicele temperatura-umezeala va atinge si va depasi usor pragul critic de 80 de unitati. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 19…21 de grade.

LA MUNTE

Vremea va fi in general instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si pe arii relativ extinse se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa vor depasi 15…20 l/mp. Temperatura aerului nu se va modifica semnificativ fata de ziua precedenta.

LA MARE

Vremea va fi calduroasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 29 si 32 de grade, iar cele minime intre 21 si 24 de grade. Indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si depasi pragul critic de 80 de unitati. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 25 si 27 de grade.

SAMBATA

IN TARA

In sudul si estul tarii vremea va fi calduroasa, local caniculara la amiaza in Campia Romana, unde si disconfortul termic va fi mai accentuat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 si 36 de grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse intre 13 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 25 de grade pe litoral. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, mai ales dupa-amiaza si seara. Vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului la munte, in Moldova, Maramures si zona de munte, local in Transilvania si doar izolat in restul teritoriului. Punctiform vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa pot fi mai insemnate.

LA MUNTE

Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, mai ales dupa-amiaza si seara. Vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, pe arii extinse in Carpatii Orientali si local in restul zonei montane. Punctiform vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa pot fi mai insemnate. Temperaturile nu vor avea modificari insemnate fata de intervalul precedent.

LA MARE

Vremea se mentine calduroasa si disconfort termic va fi accentuat. Indicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si depasi pragul critic de 80 de unitati. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 30 si 33 de grade, iar cele minime intre 22 si 25 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 25 si 27 de grade.

DUMINICA

LA MUNTE

Vremea va fi in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, mai ales dupa-amiaza si seara, cand vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, local in Carpatii Meridionali si izolat in restul zonei montane. Temperatura aerului va creste usor fata de ziua precedenta.

LA MARE

Vremea va fi calduroasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Dupa-amiaza, trecator vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare in timpul zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 29 si 32 de grade, iar cele minime intre 22 si 25 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 25 si 27 de grade.

Stire din data 28 Iulie 2016

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere