Stiri din turism. Afla ultimele noutati din domeniul turismului. Fii la curent cu tot ce se intampla in turism vizitand Portalturism.com!

Romania, promovata mai bine si mai ieftin decat de Ministerul Turismului printr-un nou videoclip

Romania, promovata mai bine si mai ieftin decat de Ministerul Turismului printr-un nou videoclip

Frumusetea Romaniei a fost surprinsa intr-un videoclip special, realizat de catre o companie privata, care a reusit sa stranga peste 160.000 de vizualizari in numai o luna de la publicarea sa pe YouTube.

Dupa Revolutie, Romania a devenit destinatia preferata a multor turisti straini, peste 60% provenind din statele Uniunii Europene.

In tara noastra, turismul se concentreaza asupra peisajelor naturale si a istoriei bogate si constituie cea de-a doua ramura importanta din sectorul de servicii, dupa comert, el avand o contributie importanta la economia tarii.

Mai mult, acest segment are un potential enorm de dezvoltare. Dupa estimarile World Travel and Tourism Council, Romania ocupa locul 4 in topul tarilor care cunosc o extindere rapida a turismului, cu o crestere anuala a potentialului turistic de 8%, scrie ziare.com.

Traversata de apele Dunarii, tara noastra beneficiaza de un relief foarte variat, care include Munti Carpati, Delta Dunarii si coasta Marii Negre.

Pe langa frumusetile naturale, un alt punct de interes pentru straini il constituie satele romanesti, care pastreaza un mod de viata traditional. In plus, Romania abunda in arhitectura religioasa si in castele si orase medievale.

Aceasta atmosfera a fost suprinsa intr-un videoclip de aproape 10 minute, care doreste sa promoveze atat frumusetile naturale ale plaiurilor mioritice, cat si istoria si cultura specifica locurilor.

“Descopera Romania” este o initiativa privata, ce demonstreaza lumii intregi ca tara noastra se poate promova doar cu dragoste si multa munca, nu numai cu bugetele de milioane de euro ale Ministerului Turismului si ale Uniunii Europene.

In videoclip, turistul este imbiat sa viziteze unele dintre cele mai frumoase destinatii turistice ale Romaniei: Plaja Corbu, Vulcanii Noroiosi, Salina Turda sau cascada Bigar, cea mai frumoasa cascada din lume.

Nu lipsesc imagini din Cetatea Histria, statiunea Sinaia, Cetatea Rupea, Dealul Marnesti sau Tunelul Iubirii din Caras-Severin.

Frumusetea nealterata a acestor locuri, fundalul sonor care combina sunetele naturii cu muzica clasica si textul poetic au contribuit la succesul acestui videoclip, care a adunat in numai o luna de zile peste 160.000 de vizualizari si care subliniaza ideea ca Romania trebuie vizitata macar o data in viata!

Stire din data 26 Mai 2016

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere