Stiri din turism. Afla ultimele noutati din domeniul turismului. Fii la curent cu tot ce se intampla in turism vizitand Portalturism.com!

Subventie pentru Aeroportul din Oradea

Subventie pentru Aeroportul din Oradea

Primaria Oradea intentioneaza sa intre in actionariatului aeroportului din municipiu, alaturi de Consiliul Judetean. Este pasul necesar pentru ca administratia locala sa poata acorda o subventie de cel putin 500 de mii de euro anual ca sa incurajeze companiile aeriene sa opereze pe aerogara din Bihor. 

Potrivit primarului Ilie Bolojan, banii vor fi folositi pentru a scadea taxele de aeroport sau pentru a subventiona zborurile pana cand numarul de pasageri ajunge la 250 de mii. In opinia edilului, doar in acest fel aeroportul din Oradea va face fata concurentei celor din Cluj-Napoca, Timisoara sau Debretin, unde numarul de pasageri a crescut chiar si de sase ori in ultimul deceniu, noteaaza digi24.ro.

Ilie Bolojan a cerut Consiliului Judetean sa aiba ca prioritate efectuarea tuturor demersurilor pentru ca in Oradea sa se poata ateriza si decola spre cat mai multe destinatii.

“Cerem actualei conduceri a Consiliului judetean ca principala problema de care sa se ocupe in perioada urmatoare este acesta de a face toate demersurile pentru ca pe aeroportul din Oradea sa se poata ateriza si decola spre cat mai multe destinatii.”

“Grupul de consilieri municipali si judeteni au fost mandatati sa voteze o propunere a primariei Oradea de a participa la acesta sustinere a operarii aeroportului prin intrarea in actionariatul aeroportului si prin acordarea unei subventii de cel putin 500 de mii de euro anual ca sa se poata ateriza si decola pe aeroportul din Oradea”, a precizat Bolojan.

Stire din data 25 Iulie 2016

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere